organisator van het enige, echte Tuka Tuka weekend
For our website in English, click below

Naar de Wereld Percussie & Dance Evenementenkalender

Naar het forum

Inschrijven

Inschrijfformulier

 


 Persoonlijke gegevens
     
persoon 1:  
persoon 2:  
persoon 3:  
persoon 4:  
     
   
   
groepsnaam: niet verplicht
         
deelnemer:
1
2
3
4
 
Ik kom voor:
beddengoed:
huur djembe:
dieet:
         
  contactpersoon:
adres :
postcode :
woonplaats :
telefoon ’s avonds:
mobiele telefoon :
e-mail :
   
Kom je voor djembe? Omschrijf duidelijk de speelervaring die jij/jullie heb(ben)(t). Denk hierbij aan aantal keer per week bij welke leraar, hoeveel jaar en op welk niveau. Hoe beter je je ervaring omschrijft, hoe beter wij je kunnen indelen.
 
 
   
Kom je voor afropop? Omschrijf duidelijk welke instrumenten je bespeelt en hoeveel ervaring je met elk van de instrumenten hebt. Hoe uitgebreider je omschrijving, hoe beter wij je kunnen indelen.
 
 
   
Wil samen met: Als je graag in dezelfde groep met andere deelnemers komt, kun je dat hier aangeven.
 
   
Opmerking of suggestie:
 
Nog even voor de duidelijkheid:

 Wanneer je op verzenden klikt, verklaar je uitdrukkelijk dat je de door ons op deze website verstrekte informatie goed hebt gelezen en dat je je hiermee akkoord gaat.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei nadeel dat je ondervindt door je inschrijving voor en/of deelname aan dit weekend. Schade van welke soort ook die door jou tijdens dit weekend veroorzaakt wordt, is jouw verantwoordelijkheid en dien jezelf te vergoeden. Lees (en onthoud) ook goed de huisregels van de accommodatie.

Verzekering tegen enigerlei nadeel en schade, zoals bijvoorbeeld annulering en aansprakelijkheid, dient op je eigen initiatief en kosten te geschieden.

Let op: Op de volgende pagina krijg je onze gegevens, zoals ons bankrekeningnummer, te zien. Zorg er voor dat je het juiste rekeningnummer gebruikt.