organisator van het enige, echte Tuka Tuka weekend
For our website in English, click below

Naar de Wereld Percussie & Dance Evenementenkalender

Naar het forum

Praktische info

Geen djembe? Geen probleem, je kunt er eentje bij ons huren voor 12,50 euro. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld)

Geen samba instrument? Ook geen probleem. Niels neemt alle instrumenten mee die nodig zijn voor de workshop. Je betaalt hiervoor standaard een vergoeding van 12,50 euro (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld).

Geen Ngoni? We hoeven het al niet meer te zeggen, dat is geen probleem. Joris neemt voldoende Ngoni’s mee voor alle deelnemers aan zijn workshop. Daar hoef je niets extra voor te betalen. Echter, omdat Joris van heel erg ver komt geldt er voor zijn workshop een toeslag van 15 euro om zijn reiskosten te vergoeden. 

Het Slapen:
Wil je het een beetje warm hebben dan moet je een slaapzak meenemen, dekbed mag ook. Neem ook een hoeslaken voor het matras en een kussensloop mee! Je kan dekens en bedlinnen huren maar dan moet je dit wel van tevoren opgeven! Er zijn alleen dekens beschikbaar voor diegenen die het vooraf hebben aangegeven, dus je kan niet volstaan met het alleen maar meenemen van een eigen linnenset. Dan moet je ook je eigen dekens/dekbed meenemen. Huren van beddengoed kost 7,50 euro (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld).

Details:
Een aantal dagen voor aanvang van het weekend krijg je van ons nog een e-mail met daarin de laatste aanwijzingen alvorens van start te gaan. Heb je voor die tijd vragen? Neem dan contact met ons op