organisator van het enige, echte Tuka Tuka weekend
For our website in English, click below

Naar de Wereld Percussie & Dance Evenementenkalender

Naar het forum

Programma

Programma:

Vanaf 20.30 uur vrijdagavond zijn jullie van harte welkom. We hebben het hele weekend de beschikking over een groot assortiment ruimtes. Zo zijn er naast de slaapvertrekken andere ontspanningsruimtes en hebben we de beschikking over een gezellige zaal alwaar de avond feestelijkheden (muziek, dans, drinken en gezelligheid) zullen plaatsvinden. De feestruimte ligt  direct aan het klooster en is middels een gang aan de rest van het gebouw verbonden. Het eerste feestje is direct al de eerste avond. Dus zodra je je spullen op zijn plek hebt gelegd, kun je wat komen drinken.

De workshops vinden plaats op zaterdag en zondag, zowel ’s ochtends als ’s middags (in totaal heb je ongeveer 8 uur les). Je hebt beide dagen geheel van één en dezelfde leraar les. Op deze manier kunnen we echt een stuk de diepte in en blijven de ritmes, of dans, goed hangen. Tussendoor is er natuurlijk koffie en thee en er wordt driemaal daags een maaltijd geserveerd op zaterdag en tweemaal op zondag. Dit alles is bij de prijs inbegrepen, net als de drankjes ’s avonds. 

Wil je een eindje wandelen dan kan dat. Het terrein ligt namelijk direct aan vele hectares schitterend Brabants bos. Zaterdagavond gaan we met z’n allen lekker swingen, totdat je denkt dat je moet gaan slapen.

Afrikaanse Dans

Djembe

Live Afrikaanse Dans

Het deelnemersveld:
Enige ervaring is niet vereist. Ook dit jaar hebben we voor ieder wat wils. Er zijn drie groepen djembe. Eén voor beginners en lichtgevorderden,  één voor  gevorderden en één voor vergevorderden. 

Geef bij je inschrijving desgevraagd een goede beschrijving van jouw niveau (zie het inschrijfformulier). We proberen de groepen hiermee zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. 


Niveaus binnen de workshops:
Bij de workshops Afropop, dans, ngoni en samba zitten alle niveau’s in één groep. Niveauverschil wordt in deze groepen opgevangen door het inbouwen van afzonderlijke uitdagingen.

Let op: de instrumenten zijn niet inbegrepen, ook bij de djembe workshops trouwens niet. Maar we begrijpen best dat niet iedereen zelf een instrument heeft. Dus die zijn te huur. Bij sommige workshops is de huur van een instrument zelfs verplicht. Meer info bij Praktische info